Orderadministratör sökes till OrganoClick

Career

“We are always looking for talented and motivated professionals. Below you find our current open positions. You are always welcome in submitting your CV to give us the opportunity to consider you for future vacancies.”

Orderadministratör sökes till OrganoClick

Skulle du vilja vara en del av ett av Sveriges snabbast växande teknikbolag som producerar miljövänliga och hållbara produkter? OrganoClick söker nu en kundfokuserad orderadministratör till vårt huvudkontor och produktionsanläggning i Täby.

Du kommer arbeta i vår Operativa avdelning under vår Operativa chef som ansvarar för produktion och leverans av våra produkter. Som orderadministratör kommer du arbeta med både våra olika säljteam och produktion- och leveransorganisationen. Du kommer att arbeta i ett innovativt och ungt företag som är under kraftig tillväxt och där det finns möjligheter till vidareutveckling.

Bland dina arbetsuppgifter ingår exempelvis att hantera order via mail, EDI, telefon och registrera dessa i vårt affärssystem Jeeves. Du kommer ha daglig kundkontakt med både våra svenska och utländska kunder. Du kommer även arbeta med att administrera och boka transporter till kund och ansvara för att kunden får produkterna levererade på utsatt tid.

Vem söker vi?

Vi söker dig som är serviceinriktad men även noggrann i ditt arbete. Du talar och skriver svenska och engelska flytande. Det är även meriterande om du pratar ytterligare språk. Du är en van användare av olika IT-system. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i Jeeves eller annat affärssystem, samt om du tidigare eller för tillfället har en liknande roll som denna. Vi ser att du har minst gymnasiekompetens men gärna även vidareutbildning. 

Som person gillar du högt tempo, är snabb, prestigelös  och har lätt för att lära. Du har ett driv och en vilja att utvecklas i din roll. Du är service- och kundinriktad och tydlig i din kommunikation och känner dig bekväm med att hantera både interna och externa kontakter. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om företaget

OrganoClick AB (publ) är ett svenskt miljöteknikföretag noterat på Nasdaq First North som utvecklar, producerar och marknadsför material och kemitekniska produkter baserade på miljövänlig fiberkemi. Produkter som OrganoClick marknadsför är bl.a. den vattenavvisande textilbehandlingen OrganoTex®, biokompositen  OrganoComp® och underhållsprodukter för hus och fastigheter under varumärket BIOkleen®.

OrganoClick grundades 2006 som en avknoppning från forskning vid Stockholm universitet och SLU. OrganoClick har vunnit flera priser såsom Sveriges bästa miljöinnovation, utnämnd till en Climate Solver av WWF, ett SUSTAINIA100-bolag och varit på 33-listan för "Sveriges hetaste teknikbolag. 2017 blev OrganoClick som ett av 16 globalt uttagen till det FN-anknutna programmet Unreasonable goals, som syftar till att lösa FN:s 17 hållbarhetsmål. OrganoClick har sitt säte i Arninge, Täby, norr om Stockholm, där bolagets produktion, FoU-, samt marknadsavdelning är lokaliserat.

 

För mer information besök vår hemsida www.organoclick.com eller kontakta Mårten Hellberg, VD tel. 08-684 00 110.

 

Vi behöver din ansökan senast den 23 november 2018.