ENG Om kakor

Här kan du ange vilka kakor du godkänner. Nödvändiga kakor är sådana kakor som krävs för att webbplatsen ska fungera korrekt och går inte att välja bort. Kakor för mätning/prestanda används t.ex. för veta hur många besökare webbplatsen har.

En kaka (cookie) är en liten textfil som lagras på din dator. Informationen i filen används till exempel för att underlätta användning av webbplatsen. Det finns olika typer av kakor. En permanent kaka ligger kvar på besökarens dator under en bestämd tid. En sessionskaka lagras tillfälligt i datorns minne under tiden en besökare är inne på en webbsida. Sessionskakor försvinner när du stänger din webbläsare.

OrganoClicks webbplats använder kakor (cookies) som lagras på besökarens dator tillfälligt eller under en längre bestämd tid. Kakorna används dels för att förbättra funktionaliteten på webbplatsen och dels för att till exempel generera besöksstatistik.

OrganoClicks webbplats använder kakor dels för att förbättra funktionaliteten på webbplatsen och dels för att till exempel generera besöksstatistik, se tabell nedan. Vi lagrar inga kakor längre än vad som är nödvändigt för att uppfylla dessa ändamål.
Förutom de kakor som OrganoClick själva skapar kan kakor skapas av andra tjänster, till exempel av Google och Youtube, som vi använder på våra webbplatser (tredjepartskakor).